0

VIOLA

35,800.00 HUF

Nincs készleten

Szimmetrikus felépítésű, virágmotívumokból horgolt sál, amely aszimmetrikusan is viselhető. A belső (nyakhoz közelebb eső) virágok a funkcionalitás okán sűrűbb mintával készültek. A sálról nappali és esti fényben is készültek fényképek, az előbbieken a lila szín fényesebb, élénkebb és nagyobb skálájú, az utóbbiakon a kékes, matt árnyalat dominál.

100% merinó gyapjúból készült. Jellemző színe a sötétlila. Vastagsága miatt elsősorban sálként hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. A virágok egymás mögé, közé bújtatásával is összekapcsolhatja a sál két oldalát.)

Nagyon puha, a bőrrel közvetlenül érintkezve is kellemes viselet. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik előnyben részesítik a kezeletlen (nem szuperwash) gyapjút. Alkalmi darab lehet elsősorban kültéren, kabát felett viselve.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A VIOLA egyedi darab, elkészítése 24 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Viola aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Malabrigo Chunky

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, nem szuperwash)

Szín: violaszín

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: legnagyobb szélesség: 21 cm, hosszúság: 110 cm

Súly: 205 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Szimmetrikus felépítésű, virágmotívumokból horgolt sál, amely aszimmetrikusan is viselhető. A belső (nyakhoz közelebb eső) virágok a funkcionalitás okán sűrűbb mintával készültek. A sálról nappali és esti fényben is készültek fényképek, az előbbieken a lila szín fényesebb, élénkebb és nagyobb skálájú, az utóbbiakon a kékes, matt árnyalat dominál. 100% merinó gyapjúból készült. Jellemző színe a sötétlila. Vastagsága miatt elsősorban sálként hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. A virágok egymás mögé, közé bújtatásával is összekapcsolhatja a sál két oldalát.) Nagyon puha, a bőrrel közvetlenül érintkezve is kellemes viselet. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik előnyben részesítik a kezeletlen (nem szuperwash) gyapjút. Alkalmi darab lehet elsősorban kültéren, kabát felett viselve. A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A VIOLA egyedi darab, elkészítése 24 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Viola aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Malabrigo ChunkyÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, nem szuperwash)Szín: violaszín Technika: horgolásBesorolás: sálMéret: legnagyobb szélesség: 21 cm, hosszúság: 110 cm Súly: 205 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data