0

VENI SANCTE

23,500.00 HUF

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt könnyű csipkesál a templomok ablakaira emlékeztető mintával. Jellemző színe az élénk türkizkék. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap egyenes szegélyekkel. A fényképek téli fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az VENI SANCTE egyedi darab, elkészítése 18 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Nina Threads Sock Lite

Összetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylon

Szín: türkizkék, rozsdabarna, acélkék

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 16,5 cm, hosszúság: 135 cm

Súly: 116 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt könnyű csipkesál a templomok ablakaira emlékeztető mintával. Jellemző színe az élénk türkizkék. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap egyenes szegélyekkel. A fényképek téli fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az VENI SANCTE egyedi darab, elkészítése 18 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: Nina Threads Sock LiteÖsszetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylonSzín: türkizkék, rozsdabarna, acélkékTechnika: horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 16,5 cm, hosszúság: 135 cm Súly: 116 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data