0

TÜRKIZ

23,600.00 HUF

Nincs készleten

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt könnyű csipkesál a rózsafuttatók, kerti térelválasztó rácsok mintájával. Jellemző színe a türkizzöld. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap egyenes szegélyekkel. A fényképek tavaszi fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A TÜRKIZ egyedi darab, elkészítése 16 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:


Fonal: Nina Threads Twist Sock

Összetétel: 80% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 20% nylon

Szín: erős züldeskék, türkiz

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 17 cm, hosszúság: 110 cm

Súly: 101 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt könnyű csipkesál a rózsafuttatók, kerti térelválasztó rácsok mintájával. Jellemző színe a türkizzöld. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap egyenes szegélyekkel. A fényképek tavaszi fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A TÜRKIZ egyedi darab, elkészítése 16 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: Nina Threads Twist SockÖsszetétel: 80% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 20% nylonSzín: erős züldeskék, türkizTechnika: horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 17 cm, hosszúság: 110 cm Súly: 101 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data