0

TULIPÁNOS (gyergyói)

14,000.00 HUF

Magyar mintával tervezett és hímzett karkötő. Alapanyaga és stílusa révén köti össze a hagyományt mai életünk letisztult és egyszerű formavilágával. Tájegység: Gyergyóújfalu, Hargita megye, Erdély.

Egyszerű szabású, elegáns vonalú és főként egyszínű ruhák vagy kosztümök figyelemfelkető kiegészítője lehet. Anyaga állatbarát, kiváló minőségű fekete műbőr, a hímzés DMC többszálas pamut- és fémszálas fonallal készült. Színei: platina és natúr. Patentkapcsos. Két méretben kapcsolható.

Mérete: 23,5 x 4,3 cm. (Belső kerülete: összekapcsolva a nagyobb állásban 20 cm, a kisebb állásban 17 cm.) A hímzett rész mérete: 13,4 x 3,8 cm. Hátoldalán a hímzés felületét fekete műbőr takarja.

Körültekintéssel tisztítható a Kezelési útmutatóban leírtak szerint.

A terméknek nem része a kepeken látható másik, piros-fehér színnel hímzett karkötő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018
Magyar mintával tervezett és hímzett karkötő. Alapanyaga és stílusa révén köti össze a hagyományt mai életünk letisztult és egyszerű formavilágával. Tájegység: Gyergyóújfalu, Hargita megye, Erdély. Egyszerű szabású, elegáns vonalú és főként egyszínű ruhák vagy kosztümök figyelemfelkető kiegészítője lehet. Anyaga állatbarát, kiváló minőségű fekete műbőr, a hímzés DMC többszálas pamut- és fémszálas fonallal készült. Színei: platina és natúr. Patentkapcsos. Két méretben kapcsolható.Mérete: 23,5 x 4,3 cm. (Belső kerülete: összekapcsolva a nagyobb állásban 20 cm, a kisebb állásban 17 cm.) A hímzett rész mérete: 13,4 x 3,8 cm. Hátoldalán a hímzés felületét fekete műbőr takarja.Körültekintéssel tisztítható a Kezelési útmutatóban leírtak szerint.A terméknek nem része a kepeken látható másik, piros-fehér színnel hímzett karkötő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data