0

Társadalmi felelősség

Image 67


"Úgy beszéljetek s úgy cselekedjetek, mint akik a szabadság törvényének felelősek." (Jak 2,12)

Nem származom tehetős családból, édesanyám és édesapám technikusi, illetve szakmunkás bizonyítványt szerzett, majd az iparban dolgozott, közeli felmenőim között gyári munkás, iparos, cseléd, hivatalsegéd és varrónő is volt. Mégis, a kézügyességen túl - amit tőlük örökölhettem - a legértékesebb és a mindennapokat mindmáig meghatározó útravalóm az a világnézet, gondolkodásmód, testi, lelki és szellemi törődés, amelyet a családomnak köszönhetek. Szerény körülmények mellett is úgy segítettek, hogy élményeket adtak és olyan iskolákba irattak, amelyek megerősítették az otthonról hozott értékeket. S bár a gyerekkor egy váratlan tragédia miatt idejekorán véget ért, annak idején megkaptam mindazt, amiből mind a mai napig építkezem munkában és magánéletben egyaránt.

Mások rossz vagy jó sorát látva naponta megerősödik bennem az érzés, hogy a családnál erősebb, biztosabb védőháló és a személyiséget formáló, meghatározó közösség nem létezik. Vannak, akiknek nem adatik ilyen biztonság, és ezek a gyerekek olyan óriási hátránnyal indulnak, amely talán egy életen keresztül sem ledolgozható. Ha mégis, akkor segítség kell hozzá. Ezért tartom nagyon fontosnak - sok más szervezet tevékenysége mellett - az SOS Gyermekfalvak Magyarország munkáját.

Tiszteletemet irántuk azzal is igyekszem kifejezni, hogy minden egyes termékem után a befolyó jövedelem 5%-át nekik juttatom.

Vásárlóimnak pedig ezúton is köszönöm, hogy ezt lehetővé teszik.

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data