0

ÓPERENCIÁS

28,500.00 HUF

Hamarosan

Virágmotívumos, rusztikus, extravagáns gallér szuperwash merinó és természetes gyapjúból, moherből és selyemből. Antikolt gombok díszítik. A nyak oldalán rejtett párizsikapoccsal záródik két virágmotívum között.

Puha, kellemes tapintású, de a természetes alapanyagok okán kizárólag azoknak ajánlom, akiknek a bőre nem érzékeny vagy ruha felett viselnék. Izgalmas, nem mindennapi darab lehet a feltűnő viseletek kedvelőinek.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az ÓPERENCIÁS egyedi darab, elkészítése 34 munkaórát vett igénybe. A gyapjú, a moher és a nyerselyem időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - ÓPERENCIÁS aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Noro Silk Garden Lite és Madelinetosh Tosh Dk

Összetétel: falklandi gyapjú, nyesselyem, moher és 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: antracit, óarany, bézs, rózsafa, aranybarna, acélkék, füstlila, sötétbarna, lilásfekete

Technika: horgolás

Besorolás: gallér

Méret: a vállakon és hátul a darab szélessége 16-20 cm között, elől a leghoszabb ág 30 cm

Súly: 120 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, kabát vagy más kiegészítő. Nem része a kerek fémmedálos nyaklánc sem, de természetesen hozzá tartoznak a virágok közepébe varrt gombok.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018
Virágmotívumos, rusztikus, extravagáns gallér szuperwash merinó és természetes gyapjúból, moherből és selyemből. Antikolt gombok díszítik. A nyak oldalán rejtett párizsikapoccsal záródik két virágmotívum között.Puha, kellemes tapintású, de a természetes alapanyagok okán kizárólag azoknak ajánlom, akiknek a bőre nem érzékeny vagy ruha felett viselnék. Izgalmas, nem mindennapi darab lehet a feltűnő viseletek kedvelőinek. A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az ÓPERENCIÁS egyedi darab, elkészítése 34 munkaórát vett igénybe. A gyapjú, a moher és a nyerselyem időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - ÓPERENCIÁS aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Noro Silk Garden Lite és Madelinetosh Tosh DkÖsszetétel: falklandi gyapjú, nyesselyem, moher és 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: antracit, óarany, bézs, rózsafa, aranybarna, acélkék, füstlila, sötétbarna, lilásfeketeTechnika: horgolásBesorolás: gallérMéret: a vállakon és hátul a darab szélessége 16-20 cm között, elől a leghoszabb ág 30 cmSúly: 120 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, kabát vagy más kiegészítő. Nem része a kerek fémmedálos nyaklánc sem, de természetesen hozzá tartoznak a virágok közepébe varrt gombok.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data