0

SZELLŐ

11,800.00 HUF

Nincs készleten

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű sál levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Jellemző színe a pasztelrózsaszín és a gyapjúfehér. Hagyományos sálforma. A fényképek májusi fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A SZELLŐ egyedi darab, elkészítése 10 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: KicsiKató Fingering Socks

Összetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszál

Szín: pasztelrózsaszín, gyapjúfehér, fűzöld, türkiz, piros

Technika: kéziszövé

Besorolás: sál

Méret: hossz: 152 cm, ebből a rojtok: 19-19 cm, a leszőtt rész: 114 cm

Súly: 94 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű sál levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Jellemző színe a pasztelrózsaszín és a gyapjúfehér. Hagyományos sálforma. A fényképek májusi fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A SZELLŐ egyedi darab, elkészítése 10 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: KicsiKató Fingering SocksÖsszetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszálSzín: pasztelrózsaszín, gyapjúfehér, fűzöld, türkiz, pirosTechnika: kéziszövéBesorolás: sálMéret: hossz: 152 cm, ebből a rojtok: 19-19 cm, a leszőtt rész: 114 cmSúly: 94 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data