0

SMARAGD

54,000.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból horgolt sál / gallér indás, pikós motívumokkal. Jellemző színe a smaragdszöld, helyenként sötétebb és világosabb tónusokkal, türkizzel, zöldesbarnával. A sál a két vége között színátmenetes tervezésű, az egyik oldal mély, sötét, hideg árnyalatokkal indul, majd fokozatosan a világos és kicsit melegebb, földszínű tónusokba megy át a másik oldalon. Szimmetrikus felépítésű. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapoccsal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet hátul, a nyak mögött is, ez esetben a körsálakhoz hasonlóan hordhatjuk.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A SMARAGD egyedi darab, elkészítése 45 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Smaragd aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: smaragdzöld, türkiz, zöldesbarna, olajzöld

Technika: horgolás

Besorolás: sál / gallér

Méret: legnagyobb szélesség: 17,5 cm, hosszúság: 132 cm

Súly: 195 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, (horgolt) medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból horgolt sál / gallér indás, pikós motívumokkal. Jellemző színe a smaragdszöld, helyenként sötétebb és világosabb tónusokkal, türkizzel, zöldesbarnával. A sál a két vége között színátmenetes tervezésű, az egyik oldal mély, sötét, hideg árnyalatokkal indul, majd fokozatosan a világos és kicsit melegebb, földszínű tónusokba megy át a másik oldalon. Szimmetrikus felépítésű. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapoccsal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet hátul, a nyak mögött is, ez esetben a körsálakhoz hasonlóan hordhatjuk.) A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A SMARAGD egyedi darab, elkészítése 45 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Smaragd aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: smaragdzöld, türkiz, zöldesbarna, olajzöldTechnika: horgolásBesorolás: sál / gallérMéret: legnagyobb szélesség: 17,5 cm, hosszúság: 132 cmSúly: 195 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, (horgolt) medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data