0

SÁRKÁNYBŐR sál

27,800.00 HUF

Nincs készleten

FIGYELEM, EZ A TERMÉK FOGLALVA! 100% merinó gyapjúból horgolt alkalmi sál középvastag fonalból. Jellemző színe a sötét, irizáló kékeszöld. Hosszú, szimmetrikus sálforma pikós, egymásba kapcsolódó mintaegységekkel. A fényképek koratavaszi, reggeli fényviszonyok mellett készültek.

A SÁRKÁNYBŐR nemcsak kézimunka, de többszörösen kézműves termék, mert az alapanyaga is kézzel festett, kiváló minőségű fonal, magyar festő munkája. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A SÁRKÁNYBŐR egyedi darab, elkészítése 17 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Sárkánybőr aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Nina Threads Everyday Aran

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: sötét türkiz (teal), kékeszöld

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 12,5 cm, hosszúság: 125 cm

Súly: 116 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
FIGYELEM, EZ A TERMÉK FOGLALVA! 100% merinó gyapjúból horgolt alkalmi sál középvastag fonalból. Jellemző színe a sötét, irizáló kékeszöld. Hosszú, szimmetrikus sálforma pikós, egymásba kapcsolódó mintaegységekkel. A fényképek koratavaszi, reggeli fényviszonyok mellett készültek.A SÁRKÁNYBŐR nemcsak kézimunka, de többszörösen kézműves termék, mert az alapanyaga is kézzel festett, kiváló minőségű fonal, magyar festő munkája. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.A SÁRKÁNYBŐR egyedi darab, elkészítése 17 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Sárkánybőr aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Nina Threads Everyday AranÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: sötét türkiz (teal), kékeszöldTechnika: horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 12,5 cm, hosszúság: 125 cmSúly: 116 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data