0

RORATE

14,000.00 HUF

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt aszimmetrikus könnyű kendő levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Figyelem: rövid sál, a méreteket alul adom meg! Jellemző színe a kékes-fekete, a gyapjúfehér, a füstlila és a türkiz. A fényképek decemberi fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A RORATE egyedi darab, elkészítése 12 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: KicsiKató Fingering Socks, Nina Hand Dyed Yarns Sock Lite

Összetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszál

Szín: kékes-fekete, füstlila, gyapjúfehér, türkizkék

Technika: kéziszövés

Besorolás: sál / kendő

Méret: hossz: 136 cm, ebből a rojtok: 28 és 18 cm (a két végén különböző hosszúak), a leszőtt rész: 90 cm,

szélessége: 20,5 cm

Súly: 100 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, kitűző, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt aszimmetrikus könnyű kendő levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Figyelem: rövid sál, a méreteket alul adom meg! Jellemző színe a kékes-fekete, a gyapjúfehér, a füstlila és a türkiz. A fényképek decemberi fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A RORATE egyedi darab, elkészítése 12 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: KicsiKató Fingering Socks, Nina Hand Dyed Yarns Sock LiteÖsszetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszálSzín: kékes-fekete, füstlila, gyapjúfehér, türkizkékTechnika: kéziszövésBesorolás: sál / kendő Méret: hossz: 136 cm, ebből a rojtok: 28 és 18 cm (a két végén különböző hosszúak), a leszőtt rész: 90 cm,szélessége: 20,5 cmSúly: 100 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, kitűző, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data