0

MÁMOR

39,800.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból horgolt gallér / sál virágmotívumokkal. Nevét a szőlőhegyek, a szüret ihlette. Jellemző színe a mélybíbor. Szimmetrikus felépítésű. Hetven egyforma, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt kis virág alkotja. A fényképek szeptember és november között készültek különböző fényviszonyok mellett. Néhányat közülük munka közben készítettem, de a bőrkabátos képeken már látszik a sál teljes hossza, így az is, hogy a virágok három sorban helyezkednek el, azonban a sál két végét két-két virág zárja. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A MÁMOR egyedi darab, elkészítése 40 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Mámor aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Malabrigo Rios

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: bordó, lila, bíbor, sötétkék

Technika: horgolás

Besorolás: sál / gallér

Méret legnagyobb szélesség: 14 cm, hosszúság: 138 cm

Súly: 207 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát, egyes képeken szereplő további sálak vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból horgolt gallér / sál virágmotívumokkal. Nevét a szőlőhegyek, a szüret ihlette. Jellemző színe a mélybíbor. Szimmetrikus felépítésű. Hetven egyforma, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt kis virág alkotja. A fényképek szeptember és november között készültek különböző fényviszonyok mellett. Néhányat közülük munka közben készítettem, de a bőrkabátos képeken már látszik a sál teljes hossza, így az is, hogy a virágok három sorban helyezkednek el, azonban a sál két végét két-két virág zárja. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A MÁMOR egyedi darab, elkészítése 40 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Mámor aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Malabrigo RiosÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: bordó, lila, bíbor, sötétkékTechnika: horgolásBesorolás: sál / gallérMéret legnagyobb szélesség: 14 cm, hosszúság: 138 cmSúly: 207 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát, egyes képeken szereplő további sálak vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data