0

MÁLYVA

28,500.00 HUF

Nincs készleten

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű kendő levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Jellemző színe a füstlila és a mályvarózsaszín. Hagyományos sálforma. A stóla egyik fele egyszerű vászonszövés, a másik felét a színéhez illő, vastagabb gyapjúfonal-betétek, csíkminták és egy mályva színű sáv díszíti. Különlegessége (a munkáim között), hogy két színvilág ötvözése. A fényképek augusztusi fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A MÁLYVA egyedi darab, elkészítése 14 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: KicsiKató Fingering Socks

Összetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszál

Szín: füstlila, mályvarózsaszín + kékes, zöldes beszőtt szálak

Technika: kéziszövés

Besorolás: sál / kendő / stóla

Méret: hossz: 178 cm, ebből a rojtok: 17-17 cm (nem pontosan egyforma hosszúak), a leszőtt rész: 144 cm,

szélessége: 28,5 cm

Súly: 161 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű kendő levarrt szegélyekkel, rojtokkal. Jellemző színe a füstlila és a mályvarózsaszín. Hagyományos sálforma. A stóla egyik fele egyszerű vászonszövés, a másik felét a színéhez illő, vastagabb gyapjúfonal-betétek, csíkminták és egy mályva színű sáv díszíti. Különlegessége (a munkáim között), hogy két színvilág ötvözése. A fényképek augusztusi fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A MÁLYVA egyedi darab, elkészítése 14 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: KicsiKató Fingering SocksÖsszetétel: 75% merinó gyapjú, 25% műszálSzín: füstlila, mályvarózsaszín + kékes, zöldes beszőtt szálakTechnika: kéziszövésBesorolás: sál / kendő / stólaMéret: hossz: 178 cm, ebből a rojtok: 17-17 cm (nem pontosan egyforma hosszúak), a leszőtt rész: 144 cm,szélessége: 28,5 cmSúly: 161 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data