0

KLASTROM

22,500.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból horgolt kisebb sál szárnyas csipkemintával. Jellemző színei a szürkés, rozsdás árnyalatok. Szimmetrikus felépítésű, a széleken pikómintával díszített. A fényképek márciusi fényviszonyok mellett készültek komorabb időben. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A KLASTROM egyedi darab, elkészítése 14 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Klastrom aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Nina's Threads Everyday Sport

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, kézzel festett, szuperwash)

Szín: ezüstszürke, rozsdabarna

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 13,5 cm, hosszúság: 108 cm

Súly: 108 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020
100% merinó gyapjúból horgolt kisebb sál szárnyas csipkemintával. Jellemző színei a szürkés, rozsdás árnyalatok. Szimmetrikus felépítésű, a széleken pikómintával díszített. A fényképek márciusi fényviszonyok mellett készültek komorabb időben. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A KLASTROM egyedi darab, elkészítése 14 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Klastrom aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Nina's Threads Everyday SportÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, kézzel festett, szuperwash)Szín: ezüstszürke, rozsdabarnaTechnika: horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 13,5 cm, hosszúság: 108 cm Súly: 108 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data