0

KEREKERDŐ

39,900.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból horgolt sál / gallér különböző virágmotívumokkal. Jellemző színe az olajzöld. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapoccsal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet úgy is, hogy a virágokat egymás mögé, közé bújtatjuk, így a sál viselés közben sem csúszik szét.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A KEREKERDŐ egyedi darab, elkészítése 40 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Kerekerdő aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Hedgehog Fibres Merino DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: olajzöld, barna

Technika: horgolás

Besorolás: sál, gallér

Méret: legnagyobb szélesség: 17 cm, hosszúság: 90 cm

Súly: 131 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból horgolt sál / gallér különböző virágmotívumokkal. Jellemző színe az olajzöld. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapoccsal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet úgy is, hogy a virágokat egymás mögé, közé bújtatjuk, így a sál viselés közben sem csúszik szét.)A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A KEREKERDŐ egyedi darab, elkészítése 40 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Kerekerdő aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Hedgehog Fibres Merino DK Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: olajzöld, barnaTechnika: horgolásBesorolás: sál, gallérMéret: legnagyobb szélesség: 17 cm, hosszúság: 90 cmSúly: 131 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data