0

KÁRMIN

24,500.00 HUF

100% merinó gyapjúból horgolt gallér egyforma, fodros virágmotívumokkal. Jellemző színe az élénk középpiros, helyenként melegebb és fakóbb árnyalatokkal. A fényképek szeptemberi reggelen és délután készültek. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan sálként is hordható. Organzaszalaggal pedig gallérként megköthető. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, ez a darab pedig a szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A KÁRMIN egyedi darab, elkészítése 16 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Kármin aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: piros

Technika: horgolás

Besorolás: gallér organza szalaggal

Méret: legnagyobb szélesség: 18 cm, hosszúság: 71 cm

Súly: 117 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a piros organza szalag.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból horgolt gallér egyforma, fodros virágmotívumokkal. Jellemző színe az élénk középpiros, helyenként melegebb és fakóbb árnyalatokkal. A fényképek szeptemberi reggelen és délután készültek. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan sálként is hordható. Organzaszalaggal pedig gallérként megköthető. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, ez a darab pedig a szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.) A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A KÁRMIN egyedi darab, elkészítése 16 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Kármin aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: pirosTechnika: horgolásBesorolás: gallér organza szalaggalMéret: legnagyobb szélesség: 18 cm, hosszúság: 71 cmSúly: 117 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a piros organza szalag.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data