0

EZÜSTHÍD

17,000.00 HUF

100% merinó gyapjúból horgolt keskeny körsál. Darabjaimat gyakran több napszakban, évszakban fényképezem, itt a téli, reggeli képek inkább az erőteljes szürkés, monokróm jelleget hangsúlyozzák, a nyáresti képek pedig kékbe hajlók. A fények mindig viszonylagossá teszik a színeket, ezzel együtt a körsál jellemző színe a meleg, világosszürke.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet.

Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az EZÜSTHÍD egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Ezüsthíd aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh Vintage

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: melegszürke, vajfehér

Technika: horgolás

Besorolás: körsál

Méret: 92 x 12 cm (körméret x szélesség)

Súly: 115 gramm

(Próbababák mérete: EU 36 és 40)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2017
100% merinó gyapjúból horgolt keskeny körsál. Darabjaimat gyakran több napszakban, évszakban fényképezem, itt a téli, reggeli képek inkább az erőteljes szürkés, monokróm jelleget hangsúlyozzák, a nyáresti képek pedig kékbe hajlók. A fények mindig viszonylagossá teszik a színeket, ezzel együtt a körsál jellemző színe a meleg, világosszürke.A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az EZÜSTHÍD egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Ezüsthíd aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh VintageÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: melegszürke, vajfehérTechnika: horgolásBesorolás: körsál Méret: 92 x 12 cm (körméret x szélesség)Súly: 115 gramm(Próbababák mérete: EU 36 és 40) A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2017

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data