0

EGYSZERVOLT

48,500.00 HUF

100% merinó gyapjúból horgolt körgallér egyforma virágmotívumokkal, antikolt fém gombokkal. Jellemző színe az óarany/rózsafa. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan is hordható. Két horgolt bross tartozik hozzá. A gombokat hátul 100% pamut fonal kapcsolja a virágokhoz. (Darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg egy elegáns szalaggal vagy lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a gallért azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az EGYSZERVOLT egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Egyszervolt aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh Dk

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: óarany, rózsafa, barna

Technika: horgolás

Besorolás: gallér antikolt gombokkal és két horgolt brossal

Méret: szélesség: 17 cm, alsó ív: 76 cm, felső ív (a nyaknál): 44 cm, továbbá két horgolt bross is tartozik hozzá, ezek átmérője 7,5 és 8,5 cm

Súly: 132 gramm + a brossok

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható két nyaklánc, a kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a két horgolt bross.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020
100% merinó gyapjúból horgolt körgallér egyforma virágmotívumokkal, antikolt fém gombokkal. Jellemző színe az óarany/rózsafa. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan is hordható. Két horgolt bross tartozik hozzá. A gombokat hátul 100% pamut fonal kapcsolja a virágokhoz. (Darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg egy elegáns szalaggal vagy lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.) A szuperwash technológiának köszönhetően a gallért azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az EGYSZERVOLT egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Egyszervolt aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DkÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: óarany, rózsafa, barnaTechnika: horgolásBesorolás: gallér antikolt gombokkal és két horgolt brossalMéret: szélesség: 17 cm, alsó ív: 76 cm, felső ív (a nyaknál): 44 cm, továbbá két horgolt bross is tartozik hozzá, ezek átmérője 7,5 és 8,5 cmSúly: 132 gramm + a brossok(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható két nyaklánc, a kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a két horgolt bross.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data