0

ÉBEN

22,000.00 HUF

100% merinó gyapjúból horgolt gallér egyforma virágmotívumokkal. Jellemző színe a mattfekete, helyenként apró szürkés, kékes és vörös árnyalatokkal. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan is hordható. Organzaszalaggal megköthető és egy türkiz-bronz medál is tartozik hozzá. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, ez a darab pedig a szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az ÉBEN egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Ében aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh Vintage

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: ébenfekete, antracit, galambszürke, rézvörös, tengerkék

Technika: horgolás

Besorolás: gallér organza szalaggal és medállal

Méret: szélesség: 16,5 cm, hosszúság: 68 cm

Súly: 111 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a fekete organza szalag és a rajta látható hosszúkás medál.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018
100% merinó gyapjúból horgolt gallér egyforma virágmotívumokkal. Jellemző színe a mattfekete, helyenként apró szürkés, kékes és vörös árnyalatokkal. Szimmetrikus felépítésű, de aszimmetrikusan is hordható. Organzaszalaggal megköthető és egy türkiz-bronz medál is tartozik hozzá. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, ez a darab pedig a szalaggal a kívánt ponton könnyen rögzíthető.) A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az ÉBEN egyedi darab, elkészítése 20 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a termékről a Napmátka műhely - Ében aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh VintageÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: ébenfekete, antracit, galambszürke, rézvörös, tengerkékTechnika: horgolásBesorolás: gallér organza szalaggal és medállalMéret: szélesség: 16,5 cm, hosszúság: 68 cmSúly: 111 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő. Része viszont a fekete organza szalag és a rajta látható hosszúkás medál.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2018

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data