0

DANA

14,800.00 HUF

100% merinó gyapjúból készült zöldes színű nyakék. Fonala megegyezik a SMARAGD sál fonalával. A medál közepét egy antikolt gomb díszíti, a nyaklánc egyetlen hosszú, horgolt zsinór, melynek egyik oldala szabadon, a másik a csigavonalú medálban végződik. Számtalan módon viselhető, csomózható, a képeken csupán néhány ötlet szerepel.

A szuperwash technológiának köszönhetően a nyakéket azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban, üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A darab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A DANA egyedi darab, elkészítése 6 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - DANA aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: mélyzöld helyenként barnás és türkíz színezettel

Technika: horgolás

Besorolás: ékszer

Méretek:

A nyaklánc teljes hossza: kb. 350 cm

A medál átmérője: kb. 6,5 cm

Súly: 41 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A terméknek nem része a képeken látható kabát, ruhadarab vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020
100% merinó gyapjúból készült zöldes színű nyakék. Fonala megegyezik a SMARAGD sál fonalával. A medál közepét egy antikolt gomb díszíti, a nyaklánc egyetlen hosszú, horgolt zsinór, melynek egyik oldala szabadon, a másik a csigavonalú medálban végződik. Számtalan módon viselhető, csomózható, a képeken csupán néhány ötlet szerepel. A szuperwash technológiának köszönhetően a nyakéket azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban, üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A darab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A DANA egyedi darab, elkészítése 6 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - DANA aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: mélyzöld helyenként barnás és türkíz színezettelTechnika: horgolásBesorolás: ékszerMéretek: A nyaklánc teljes hossza: kb. 350 cmA medál átmérője: kb. 6,5 cmSúly: 41 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A terméknek nem része a képeken látható kabát, ruhadarab vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data