0

BOLDOGASSZONY

29,500.00 HUF

100% merinó gyapjúból horgolt gallér / sál virágmotívumokkal. Jellemző színe a helyenként fakó bordó. Munkáimat gyakran több napszakban, különböző fényviszonyok mellett fényképezem. Itt is láthatók napfényes délutáni és kora reggeli képek is. Aszimmetrikus felépítésű. Negyvenkét egyforma, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt kis virág és két nagyobb, fóliás üveggyönggyel és csiszolt gyöngyökkel díszített virágmotívum alkotja. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet úgy is, hogy a kisebb virágokat a két nagyobb közé bújtatjuk, így a sál viselés közben sem csúszik szét.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

A BOLDOGASSZONY egyedi darab, elkészítése 18 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Boldogasszony aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: bordó

Technika: horgolás

Besorolás: sál / gallér

Méret legnagyobb szélesség: 12,5 cm, hosszúság: 83 cm

Súly: 114 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból horgolt gallér / sál virágmotívumokkal. Jellemző színe a helyenként fakó bordó. Munkáimat gyakran több napszakban, különböző fényviszonyok mellett fényképezem. Itt is láthatók napfényes délutáni és kora reggeli képek is. Aszimmetrikus felépítésű. Negyvenkét egyforma, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt kis virág és két nagyobb, fóliás üveggyönggyel és csiszolt gyöngyökkel díszített virágmotívum alkotja. Gallérként vagy átlapolva sálként is hordható. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők. E darab esetében a rögzítés történhet úgy is, hogy a kisebb virágokat a két nagyobb közé bújtatjuk, így a sál viselés közben sem csúszik szét.) A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. A BOLDOGASSZONY egyedi darab, elkészítése 18 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Boldogasszony aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: bordóTechnika: horgolásBesorolás: sál / gallérMéret legnagyobb szélesség: 12,5 cm, hosszúság: 83 cmSúly: 114 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data