0

AZÚR

19,500.00 HUF

Nincs készleten

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű sál horgolt szegélyekkel. Jellemző színe az élénk középkék. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap rojtokkal. A fényképek koratavaszi fényviszonyok mellett készültek.

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az AZÚR egyedi darab, elkészítése 12 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Nina Threads Sock Lite

Összetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylon

Szín: égboltkék, rozsdavörös

Technika: szövés és horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 21,5 cm, hosszúság: 156 cm (rojtokkal)

Súly: 92 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021
Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból szőtt könnyű sál horgolt szegélyekkel. Jellemző színe az élénk középkék. Hagyományos sálforma, hosszú téglalap rojtokkal. A fényképek koratavaszi fényviszonyok mellett készültek. A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az AZÚR egyedi darab, elkészítése 12 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! Méretek és egyéb adatok:Fonal: Nina Threads Sock LiteÖsszetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylonSzín: égboltkék, rozsdavörösTechnika: szövés és horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 21,5 cm, hosszúság: 156 cm (rojtokkal)Súly: 92 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2021

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data