0

ARKANGYAL

42,500.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból horgolt stóla pikós virágmotívumokkal. Jellemző színe a halványzöld / vízzöld. A fényképek májusban, reggeli fénynél készültek. Szimmetrikus felépítésű. Tizenhét egyforma, két sorban, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt virág alkotja. Stólaként, kendőként vagy átlapolva sálként is hordható. Hosszúkás formája miatt teríthetjük a vállainkra, hajthatjuk egész hátra vagy előre. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az ARKANGYAL egyedi darab, elkészítése 28 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - ARKANGYAL aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: vízzöld

Technika: horgolás

Besorolás: stóla / kendő / sál

Méret legnagyobb szélesség: 28 cm, hosszúság: 144 cm

Súly: 300 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020
100% merinó gyapjúból horgolt stóla pikós virágmotívumokkal. Jellemző színe a halványzöld / vízzöld. A fényképek májusban, reggeli fénynél készültek. Szimmetrikus felépítésű. Tizenhét egyforma, két sorban, hosszú trapéz alakban egymáshoz horgolt virág alkotja. Stólaként, kendőként vagy átlapolva sálként is hordható. Hosszúkás formája miatt teríthetjük a vállainkra, hajthatjuk egész hátra vagy előre. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az ARKANGYAL egyedi darab, elkészítése 28 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - ARKANGYAL aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: vízzöldTechnika: horgolásBesorolás: stóla / kendő / sálMéret legnagyobb szélesség: 28 cm, hosszúság: 144 cmSúly: 300 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2020

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data