0

ANTRACIT

16,000.00 HUF

Nincs készleten

100% merinó gyapjúból készült szürke színű nyakék. A medál közepét egy antikolt barna szegecs díszíti, a nyaklánc két íve hátul együtt, egy kisméretű sötét gombbal kapcsolódik.

A szuperwash technológiának köszönhetően a nyakéket azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban, üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A darab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az ANTRACIT egyedi darab, elkészítése 5 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Antracit aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Madelinetosh Tosh DK

Összetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)

Szín: antracitszürke

Technika: horgolás

Besorolás: ékszer

Méretek:

Keskenyebb, belső ív körkerület: cca. 36 cm

Szélesebb, külső ív körkerület: cca. 40 cm

A medál átmérője: 14,7 x 11,5 cm

Súly: 24 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A terméknek nem része a képeken látható kabát, ruhadarab vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019
100% merinó gyapjúból készült szürke színű nyakék. A medál közepét egy antikolt barna szegecs díszíti, a nyaklánc két íve hátul együtt, egy kisméretű sötét gombbal kapcsolódik.A szuperwash technológiának köszönhetően a nyakéket azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban, üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A darab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az ANTRACIT egyedi darab, elkészítése 5 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! További nagy felbontású képeket a ruhadarabról a Napmátka műhely - Antracit aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Madelinetosh Tosh DKÖsszetétel: 100% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash)Szín: antracitszürkeTechnika: horgolásBesorolás: ékszerMéretek: Keskenyebb, belső ív körkerület: cca. 36 cmSzélesebb, külső ív körkerület: cca. 40 cmA medál átmérője: 14,7 x 11,5 cmSúly: 24 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A terméknek nem része a képeken látható kabát, ruhadarab vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019

Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data