0

ANGYALSZÁRNY

29,500.00 HUF

Nincs készleten

Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt sál hullámos-keresztes mintával. Jellemző színe a halványzöld. Szimmetrikus felépítésű, a széleken és a sarkokon pikómintával díszített. A fényképek téli fényviszonyok mellett készültek. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)

A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.

A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm.

Az ANGYALSZÁRNY egyedi darab, elkészítése 32 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is!

A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Angyalszárny aloldalán talál.

Méretek és egyéb adatok:

Fonal: Skeinqueen Crush Dk

Összetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylon

Szín: halványzöld, arany, bronz, réz

Technika: horgolás

Besorolás: sál

Méret: szélesség: 16 cm, hosszúság: 146 cm (a sarkokon lévő pikók nélkül)

Súly: 202 gramm

(Próbababa mérete: EU 36)

A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.

Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019




Tartós, kevertszálas merinó gyapjúból horgolt sál hullámos-keresztes mintával. Jellemző színe a halványzöld. Szimmetrikus felépítésű, a széleken és a sarkokon pikómintával díszített. A fényképek téli fényviszonyok mellett készültek. (Horgolt darabjaimat úgy tervezem, hogy nincs fix kapcsolódási pontjuk, viselőjük dönt arról, hogy miképpen szeretné hordani. Sáltűvel, brossal, esetleg szalaggal, lánckapcsos gombbal a kívánt ponton könnyen rögzíthetők.)A szuperwash technológiának köszönhetően a sálat azok is viselhetik, akiknek a bőre a gyapjúra általában érzékeny. Nem szúr, nem irritál, Puha, kellemes viselet. Alkalmi darab lehet színházban, bálban ruha felett vagy egy kosztümkabáton akár az utcán, akár üzleti tárgyalás során, de esküvőre vagy más ünnepnapra is méltó választás.A ruhadarab kezeléséhez kérem, olvassa el az oldal alján található használati útmutatót! Ennek egy nyomtatott példányát vásárlás esetén a termékkel együtt megküldöm. Az ANGYALSZÁRNY egyedi darab, elkészítése 32 munkaórát vett igénybe. A gyapjú időtálló, értékes anyag, ha megfelelően óvjuk, évtizedekre a ruhatárunk ékessége lehet, vagy akár a következő generáció is megörökölheti. Vásárlás előtt kérem ellenőrizze a lent megadott méreteket, viszonyításképpen a próbababa méretét is! A ruhadarabról további képeket a Napmátka műhely - Angyalszárny aloldalán talál.Méretek és egyéb adatok:Fonal: Skeinqueen Crush DkÖsszetétel: 75% merinó gyapjú (finom, 19.5 mikronos, kézzel festett, szuperwash), 25% nylonSzín: halványzöld, arany, bronz, rézTechnika: horgolásBesorolás: sálMéret: szélesség: 16 cm, hosszúság: 146 cm (a sarkokon lévő pikók nélkül)Súly: 202 gramm(Próbababa mérete: EU 36)A ruhadarabnak nem része a képeken esetleg látható bármilyen ékszer, tű, bross, gomb, horgolt medál, kabát vagy más kiegészítő.Tervezte, készítette és fényképezte: ©Erős Ildikó, 2019





Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data